Välkommen till V-dubs – Stockholms Största VW-klubb!

Ny Ordförande: Kurt Källström 

Ok, vad kan ni ha för nytta av mej? Har ”lekt” med luftkylda VWs sedan tidigt 80-tal och har ett stort kontaktnät. Undrar ni något eller behöver hjälp så är chansen stor att jag vet vart ni kan vända er. Har en del ideer om hur vi kan piffa upp vår ”site”, men har inte hunnit lära mej hur man gör ännu…Stay tuned! Har ni frågor, synpunkter eller ideer om sidan – hör gärna av er till oss på info(snabel-a)v-dubs.com! /David – webbansvarig.

Klubbfika under vintern och våren 2015

Vi fortsätter med träffar under vintern och våren. Vi träffas och fikar vid McDonald’s i Årsta – onsdagar ojämna veckor från 18.30. Annan fikaplats kan förekomma så håll koll för info här eller på Facebook.

Vid frågor ring Kurt 070-2049541

Har du en gammal folkvagn. Bli Medlem NU!

Vanligt medlemsskap 200 kr. Familje medlemskap 300.

Bankgiro 252-9048 eller Plusgiro 456439-9.

OBS Glöm inte skriva vem inbetalningen är ifrån.

Senaste poster från klubbens Facebook-sida:

Stockholm V-dubs

Stockholm V-dubs bildades 1996. Klubbens mål och intresse är att främja luftkylda volkswagen bilar och verka för bevarandet av dessa. Våran sida här på facebook är till för alla som är vw intresserade. Vill man bli medlem i V-dubs, gå då in på våran hemsida. www.v-dubs.com Stockholm V-dubs formed in 1996. The club's goal and interest is to promote air-cooled Volkswagen cars and promote conservation. Our page on Facebook here is for everyone who is interested vw. If you wish to become a member of V-dubs, then go onto our website. www.v-dubs.com
Peter Sörensen
Peter Sörensenon September 25, 2016 5:14 pm
Tog en rejäl sväng med cabben idag, det var så fint väder. Ville också kolla in senaste marknadsprylen. En liten pressad plåt som sköter returen till blinkersen. Den tidigare skötte bara arbetet när jag svängt höger. Det blir ett irritationsmoment i längden när det mesta andra fungerar som det ska. Mmmmm, jag bara åkte runt och njöt. Okynnessvängde då och då och rys när det distinkta knäppet kom då blinkersen gick tillbaka. Ibland behövs det inte så mycket för att göra en glad...
See More
Peter Sörensen
Peter Sörensenon September 24, 2016 1:48 pm
Jo det blev ju riktigt trevligt. Vi åkte med många bilar från huvudstaden, jag hittade en blinkersmojäng jag letat efter, solen bröt fram och Kjelle från klubben vann pris.
3 Comments - See More
Peter Sörensen
Peter Sörensenon September 24, 2016 1:48 pm
3 Comments - See More
Peter Sörensen
Peter Sörensenon September 24, 2016 1:48 pm
1 Comment - See More
Daniel Stenlund
Daniel Stenlundon September 24, 2016 2:14 pm
Kort från dagen.
Trevligt och mycket fina bilar
See More